Webwinkelkeur
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

De artikelen die wij via onze website aanbieden kunnen op verschillende manieren worden betaald.

  • iDeal                                                                                             

Na het afronden van uw bestelling selecteert u uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. Gelieve de instructies van uw bank te volgen om uw betaling af te ronden. De iDeal betalingen gaan via een beveiligde pagina, hiermee bent u verzekerd van een veilige betaling en een snelle afhandeling van uw order.

  • Bankcontact / Mister Cash / Sofort Banking

Met Mister Cash en Sofort Banking kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen en betalen met hun bankkaart. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

  • Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling dient u het totaalbedrag inclusief btw over te maken op onze bankrekening:

Steco Projects BVBA
Elerweg 57
3680 Maaseik (België)
IBAN: BE21 0016 2853 3303
BIC: GEBABEBB
 

  • Betalen bij aflevering

Enkel mogelijk indien de verzending met eigen vervoer wordt uitgevoerd. Belgische klanten kunnen dan betalen met hun bankkaart. Wij hebben een mobiele betaalterminal, dus is het mogelijk om op locatie af te rekenen. Let hierbij wel op uw daglimiet.
 

Buitenlandse bedrijven

Heeft u een bedrijf gevestigd in het buitenland en u bent in het bezit van een BTW nummer, dan kunnen wij intracommunautaire leveren, d.w.z. met vrijstelling van de BTW. Vermeld hiervoor uw BTW nummer op het bestelformulier. Wij maken dan een exportorder voor u op zonder BTW die u later per email ontvangt.