0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Onze telescoop ladders, dé ladder van de toekomst?

Als u een enkele ladder zoekt die u het leven een stuk makkelijker maakt, dan komt u onvermijdelijk uit bij de telescoop ladders. Het is een zeer praktische ladder die voor vele toepassingen geschikt is. In ons gamma hebben wij diverse types van deze bijzonder ladder. Ontdek ze hier en werk nog makkelijker en efficiënter!

Waarom kiezen voor telescoop ladders?

In vergelijking met een gewone ladder, hebben telescoop ladders heel wat voordelen:

  • Een telescopische ladder schuift letterlijk in elkaar. Het grote voordeel is dat u dit type van ladders makkelijk kunt meenemen. Ze zijn compact en passen perfect in een personenwagen.
  • Ze zijn makkelijk te bedienen. Door het speciale systeem van afstandhouders zult u nooit uw vingers tussen de treden klemmen wanneer u de ladder dichtvouwt.
  • De ladders worden compact opgevouwen en zijn daardoor makkelijk op te bergen als u ze niet gebruikt.
  • Telescoop ladders zijn lichtgewichten.
  • U schuift ze exact uit op de lengte die u nodig heeft: de ene keer laag, de andere keer hoog. U heeft met andere woorden slechts één ladder nodig om op verschillende hoogtes te kunnen werken.

Ons uitgebreid aanbod van telescopische ladders

Als u ons gamma telescoop ladders bekijkt, ziet u om te beginnen een verschil in werkhoogte. Wij raden aan om de werkhoogte zo hoog mogelijk te nemen. Zo voorkomt u dat u op een bepaald moment een project wilt uitvoeren en dat de ladder net iets te kort is. Daarnaast heeft u de keuze tussen telescopische ladders met en zonder stabilisatiebalk of stabilizer. Deze stabilisatietools verhogen de veiligheid op ongelijke ondergrond. En wij hebben enkele en dubbele telescopische ladders. De dubbele telescopische ladders zijn even compact als de enkele. Als u deze telescopische versies vergelijkt met gewone dubbele ladders, dan nemen ze slechts een fractie van het volume in van gewone dubbele ladders. Ook bij onze platforms hebben wij een telescopische versie. Om nog veiliger te werken kunt u extra safety feets aankopen zodat de ladder nog stabieler staat.

Weet u niet goed welke telescoop ladders u het beste aankoopt voor uw specifieke toepassing? Laat het ons gerust weten. Wij geven u graag professioneel advies.

Een telescopische ladder kopen? Kies voor de expertise van Ladder-Steiger!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal begeleiden in de keuze van uw telescopische ladder. Wij hebben enkel topkwaliteit van de beste merken. Al onze ladders beantwoorden aan de VGS Veiligheidsgarantie en eveneens aan de eisen van de Nederlandse Warenwet en de Europese normen EN 131 & NEN 2484. Wij leveren al vele jaren aan particulieren, semi-professionals en professionals, en dit over heel België en Nederland. De meeste ladders leveren wij uit voorraad. Daardoor krijgt u uw ladder in slechts enkele dagen geleverd. Als u bij ons bestelt, krijgt u gratis levering in België en Nederland. En u krijgt scherpe garanties. Heeft u nog vragen over onze telescopische ladders, de voordelen en de toepassingen? Of wilt u meer informatie over andere producten uit onze webshop? Vraag het ons gerust per telefoon, mail of via het invulformulier. Wij zijn er voor u!

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »