0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Onze telescopische ladders, dé ladder van de toekomst?

Als u een enkele ladder zoekt die u het leven een stuk makkelijker maakt, dan komt u onvermijdelijk uit bij de telescoopladder. Het is een zeer praktische ladder die voor vele toepassingen geschikt is. In ons gamma hebben wij diverse types van deze bijzonder ladder. Ontdek ze hier en werk nog makkelijker en efficiënter!

 

Waarom kiezen voor een telescoopladder?

In vergelijking met een gewone ladder, heeft een telescoopladder heel wat voordelen:

  • Een telescopische ladder schuift letterlijk in elkaar. Het grote voordeel is dat u dit type van ladders makkelijk kunt meenemen. Ze zijn compact en passen perfect in een personenwagen.
  • Ze zijn makkelijk te bedienen. Door het speciale systeem van afstandhouders zult u nooit uw vingers tussen de treden klemmen wanneer u de ladder dichtvouwt.
  • De ladders worden compact opgevouwen en zijn daardoor makkelijk op te bergen als u ze niet gebruikt.
  • Telescoopladders zijn lichtgewichten.
  • U schuift ze exact uit op de lengte die u nodig heeft: de ene keer laag, de andere keer hoog. U heeft met andere woorden slechts één ladder nodig om op verschillende hoogtes te kunnen werken.

 

Ons uitgebreid aanbod van telescopische ladders

Als u ons gamma telescoopladders bekijkt, ziet u om te beginnen een verschil in werkhoogte. Wij raden aan om de werkhoogte zo hoog mogelijk te nemen. Zo voorkomt u dat u op een bepaald moment een project wilt uitvoeren en dat de ladder net iets te kort is. Daarnaast heeft u de keuze tussen telescopische ladders met en zonder stabilisatiebalk of stabilizer. Deze stabilisatietools verhogen de veiligheid op ongelijke ondergrond. En wij hebben enkele en dubbele telescopische ladders. De dubbele telescopische ladders zijn even compact als de enkele. Als u deze telescopische versies vergelijkt met gewone dubbele ladders, dan nemen ze slechts een fractie van het volume in van gewone dubbele ladders. Ook bij onze platforms hebben wij een telescopische versie. Om nog veiliger te werken kunt u extra safety feets aankopen zodat de ladder nog stabieler staat.
Weet u niet goed welke telescoopladder u het beste aankoopt voor uw specifieke toepassing? Laat het ons gerust weten. Wij geven u graag professioneel advies.

 

Een telescopische ladder kopen? Kies voor de expertise van Ladder-Steiger!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal begeleiden in de keuze van uw telescopische ladder. Wij hebben enkel topkwaliteit van de beste merken. Al onze ladders beantwoorden aan de VGS Veiligheidsgarantie en eveneens aan de eisen van de Nederlandse Warenwet en de Europese normen EN 131 & NEN 2484. Wij leveren al vele jaren aan particulieren, semi-professionals en professionals, en dit over heel België en Nederland. De meeste ladders leveren wij uit voorraad. Daardoor krijgt u uw ladder in slechts enkele dagen geleverd. Als u bij ons bestelt, krijgt u gratis levering in België en Nederland. En u krijgt scherpe garanties. Heeft u nog vragen over onze telescopische ladders, de voordelen en de toepassingen? Of wilt u meer informatie over andere producten uit onze webshop? Vraag het ons gerust per telefoon, mail of via het invulformulier. Wij zijn er voor u!

 

Een uitschuifbare ladder: in no time naar de gewenste hoogte

Een uitschuifbare ladder is erg handig voor de klussers onder ons. Een uitschuifbare ladder is ideaal voor iedereen die op een veilige manier op verschillende hoogtes wilt werken. Een uitschuifbare ladder van Ladder Steiger is sterk, weegt niet veel en is vooral echt betrouwbaar. Bovendien kan je een uitschuifbare ladder meestal makkelijk opbergen omdat je deze volledig terug in elkaar kan schuiven. Hij neemt dus niet veel ruimte in en je kan er vaak de gewenste hoogte mee bereiken voor jou specifieke klus. De uitschuifbare ladders van Ladder Steiger zijn daarom ook geschikt voor zowel professionele werken als voor particuliere klussen. Bij ons vind je een uitschuifbare ladder makkelijk online!

 

Uitschuifbare ladder kopen

Op zoek naar een uitschuifbare ladder? Dan weten wij wel raad met jou vraag. De uitschuifbare ladder, die ook wel telescopische ladder wordt genoemd zijn telescopisch instelbaar. Je kan de uitschuifbare ladder dus zelf op de gewenste hoogte zetten. Je kunt dus zelf beslissen hoe hoog je de ladder precies wilt laten gaan. Bovendien voldoen al onze uitschuifbare ladders aan de voorgeschreven wetten en normen. 

 

Welke uitschuifbare ladder heb ik nodig? 

Je moet natuurlijk wel weten welke uitschuifbare ladder je precies nodig hebt. Je stelt jezelf de vraag hoe vaak en hoe intensief je de uitschuifbare ladder nodig hebt. Heb je maar één keer in de maand de ladder nodig om bijvoorbeeld de ramen te wassen? Dan is een eenvoudig model voldoende. Voor professioneel gebruik kies je beter een uitschuifbare ladder die voldoet aan de juiste eisen. Wij zorgen alvast bij elke uitschuifbare ladder voor het comfort en de veiligheid. 

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »