0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Rolsteiger opbouwframes

Rolsteigers zijn onmisbare hulpmiddelen op bouwplaatsen en bij onderhoudsprojecten. Ze bieden niet alleen hoogte, maar ook mobiliteit, waardoor ze veelzijdig en efficiënt zijn. De opbouw van een rolsteiger begint met het kiezen van de juiste opbouwframes. Deze frames vormen het skelet van de rolsteiger en spelen een cruciale rol in de veiligheid en stabiliteit van het gehele systeem.

 

Wat zijn rolsteiger opbouwframes?

Opbouwframes zijn de verticale componenten van een rolsteiger en vormen de stevige basis waarop de platformen rusten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, waardoor ze aanpasbaar zijn aan verschillende werkhoogtes en omstandigheden. De steigerframes zijn gemaakt van aluminium, wat hen licht van gewicht maakt, maar toch duurzaam. Rolsteigerframes zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, afhankelijk van uw behoeften.

 

Veiligheid voorop

Een veilige opbouw van een rolsteiger begint met de keuze van de juiste opbouwframes. Ze moeten stevig en stabiel zijn om ongelukken te voorkomen. Een rolsteiger opbouwframe moet voldoen aan strikte veiligheidsnormen en voorschriften, en moet regelmatig worden geïnspecteerd op slijtage en beschadigingen. Bij het monteren van een rolsteigerframe is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze correct vergrendeld zijn. Dit voorkomt beweging en wiebelen tijdens het gebruik van de rolsteiger, wat gevaarlijk kan zijn. De stabiliteit van de rolsteiger is essentieel, vooral bij werkzaamheden op grote hoogtes.

 

Verschillende toepassingen

Dankzij ons uitgebreide assortiment biedt Ladder-Steiger rolsteiger opbouwkaders voor vrijwel elke denkbare toepassing. Als u behoefte heeft om meerdere rolsteigers aan elkaar te koppelen, zijn onze doorloopframes een uitstekende keuze. Deze frames maken het mogelijk om moeiteloos van links naar rechts te bewegen, waardoor uw rolsteiger in een handige gevelsteiger verandert. Voor situaties waarin de hoogte van de steiger niet helemaal overeenkomt met uw vereisten, bieden wij opbouwframes vanaf  2 sporten hoog. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste werkhoogte, wat uw project ook inhoudt. Onze opbouwframes zijn beschikbaar in diverse breedtes, waardoor u de frameconfiguratie kunt afstemmen op uw specifieke behoeften.

 

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Een van de voordelen van rolsteiger opbouwframes is hun aanpasbaarheid. U kunt ze eenvoudig aanpassen aan verschillende werkhoogtes en omgevingen door extra frames toe te voegen of te verwijderen. Dit maakt rolsteigers een kosteneffectieve keuze voor diverse projecten.

 

Rolsteiger opbouwframes bestellen

Steigerframes zijn de hoekstenen van een veilige en stabiele rolsteiger. Door te kiezen voor hoogwaardige opbouwframes en deze op de juiste manier te monteren en onderhouden, kunt u met vertrouwen werken op elke bouwplaats. Bestel uw rolsteiger opbouwframe eenvoudig bij Ladder-Steiger. Bestelt u vanuit België of Nederland dan betaalt u geen verzendkosten en u ontvangt uw steiger opbouwframe binnen 3 werkdagen. Heeft u nog vragen over uw bestelling of over rolsteiger opbouwframes? Onze experts staan klaar om u te helpen via +32 (0) 496 532 330 of stuur een mail naar [email protected]

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »