0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Trappentorens

Trappentorens zijn verticale constructies die bestaan uit verschillende verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door trappen. Ze worden vaak gebruikt op bouwplaatsen om bouwvakkers veilig toegang te geven tot verschillende niveaus van het gebouw dat wordt gebouwd of gerenoveerd. Door de inzet van een trappentoren verleent u arbeiders een veilige toegang tot het dak. Trap steigers bieden een veilige manier om op hoogte te werken en kunnen worden gebruikt in combinatie met steigers of hijskranen om materiaal en gereedschap omhoog te brengen.

 

Het gebruik van een trappentoren

Trappentorens worden voornamelijk gebruikt in de bouwsector. Door de inzet van steigertrappen kan je gereedschappen en benodigdheden op een veilige manier naar boven brengen. Rolsteigers met trappen en leuningen bieden een stabiele en veilige manier om op hoogte te werken. Daarnaast kunnen trappentorens ook worden gebruikt in andere situaties waarbij werk op hoogte nodig is, zoals bijvoorbeeld bij het schoonmaken van grote gebouwen, het schilderen van hoge plafonds of bij het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan daken of bruggen. Ook kan een trappensteiger gebruikt worden als tijdelijke oplossing om toegang te geven tot hoger gelegen plaatsen waar geen permanente trappen of ladders aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld bij evenementen of festivals waar tijdelijke trap constructies worden gebouwd.

 

Eigenschappen trappentoren

Wilt u graag een trappentoren gebruiken? Er zijn enkele eigenschappen van een traptoren die belangrijk zijn om te weten voordat u deze gaat gebruiken. Zo moet een trappentoren altijd veilig zijn voor het uitvoeren van werken op hoogte. Dit betekent dat de constructie stevig moet zijn en voldoende gewicht kan dragen zonder om te kantelen. Trappentorens moeten ook worden uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals leuningen om de veiligheid van de gebruikers te garanderen. Daarnaast is stevigheid ook belangrijk. Rolsteigers met trappen moeten het gewicht van de gebruikers en materialen kunnen dragen. Onze trappentorens zijn gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht aluminium, hierdoor zijn ze sterk en corrosiebestendig.

 

Hoe een trappensteiger vervoeren?

De trappentoren aanhanger is speciaal ontwikkeld voor het transport en opslag van een trappentoren.  De voordelen van het gebruik van een aanhanger voor de trappentoren is dat de steiger compleet en veilig vervoerd kan worden. Hierdoor is er minder kans op beschadigingen aan de trappensteiger en kunnen alle onderdelen in één keer meegenomen worden. 

 

Koop een trappentoren bij Ladder Steiger

De trappentoren steigers van Ladder-Steiger voldoen aan alle kwaliteit- en veiligheidsnormen. De trappentorens zijn geschikt voor professioneel gebruik. Heeft u hulp nodig met het kiezen van een trappentoren? Neem vrijblijvend contact op +32 (0) 496 532 330 of via mail [email protected]

Lees meer

Filters

Prijs
Min: €0
Max: €9500
Maximale werkhoogte
  • 6 meter
  • 8 meter
  • 10 meter
  • 12 meter
  • 14 meter
Platformlengte
  • 250 cm
Steigerbreedte
  • 135 cm
Type gebruiker
  • Professioneel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »