0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Schuifladders met touw bij Ladder Steiger

Bij Ladder Steiger vindt u een hele resem aan verschillende ladders. Elk model heeft zijn eigen functie, maar een voor een zijn ze kwalitatief enorm sterk. Zo ook de schuifladders met touw. Een schuifladder is altijd handig voor de uitvoering van werken op een aanzienlijke hoogte. Dankzij het handige touwoptreksysteem van deze ladders bepaalt u bovendien zelf van op de grond hoe hoog u de ladder uitschuift. Deze ladders in het assortiment van Ladder Steiger zijn een ware referentie op de markt.

Safety first met onze uitschuif ladders

Wanneer u werken op een grote hoogte uitvoert, wilt u natuurlijk een optimale veiligheid kunnen garanderen. Met de uitschuif ladders van Ladder Steiger kan dat. Al onze uitschuifbare ladders voldoen dan ook aan de norm EN 131 en het decreet 96333. Bovendien beschikken de schuifladders over het NF-label. De geëxtrudeerde aluminium rockers zorgen daarnaast voor een grotere precisie om in alle veiligheid de gewenste hoogte te bereiken. Ook zijn alle uitschuifbare ladders met touw uit ons assortiment uitgerust met verstelbare zijdelingse stabilisatoren, hoge veiligheidsschoenen en extra brede sporten. Dat bevordert uiteraard de veiligheid en weerstand van de schuifladders. Veiligheid gegarandeerd, dus!

Aluminium voor de beste kwaliteit uitschuifladders

De ladders van Ladder Steiger zijn gemaakt van kwalitatief aluminium, en dat levert meteen een extra voordeel op. Aluminium is namelijk een duurzaam materiaal dat nauwelijks roest en lang als nieuw blijft. Ook de veiligheid blijft jarenlang gegarandeerd. Het materiaal verliest namelijk niet aan kwaliteit. Daarnaast is aluminium verrassend licht. Daardoor kunt u de ladder zonder moeite van de ene naar de andere ruimte verplaatsen, ongeacht het formaat. Tot slot maakt u ook een prijsbewuste keuze wanneer u voor een aluminium ladder gaat. De verhouding prijs-kwaliteit zit namelijk enorm goed. Met andere woorden: een aluminium ladder is een onmisbaar attribuut in huis.

Koop nu uw uitschuifbare ladder bij Ladder Steiger

Met een uitschuifbare ladder met touw van Ladder Steiger kan u zeker zijn van een degelijke kwaliteit en optimaal werkcomfort. Ons assortiment bevat zo’n vijftal ladders, die allemaal voldoen aan de norm EN 131 en decreet 96333. Wij bieden zowel tweedelige als driedelige uitschuif ladders aan. U kan hierbij bovendien kiezen uit een ladder met 14, 16 of 18 sporten, afhankelijk van de hoogte van de werken en het doel van de ladder. De afstand tussen de verschillende sporten van schuifladder bedraagt steeds 280 mm, waardoor deze touwladder licht en gemakkelijk te hanteren is.

 

Lees meer

Filters

Prijs
Min: €0
Max: €1000
Ladderlengte uitgeschoven
  • 6 - 7 meter
  • 8 - 9 meter
  • 9 - 10 meter
  • 11 - 12 meter
  • 12 - 13 meter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »