0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Platenliften

Werkt u professioneel met platen die u op hoogte moet aanbrengen? Platenliften zijn dan zeker een must. Bij Ladder-Steiger vindt u een uitgebreid assortiment aan platenliften. Elke Gyproclift heeft zijn technische kenmerken en zijn eigen mogelijkheden. Maak hier uw keuze en bestel via onze webshop. Contacteer ons gerust als u meer informatie wilt of vragen heeft. Wij helpen u graag verder.

 

Platenliften kiezen

Het aanbrengen van platen op hoogte, bijvoorbeeld op hoge muren of tegen het plafond, vergt een grote inspanning. En er is altijd een risico dat de plaat barst of gebroken wordt als u ze met twee of meer personen omhoog heist. Platenliften helpen u hiermee. De Gyproc- of kartonplaat ligt stevig vast op de draagarmen. Antislip rubbers voorkomen dat de plaat gaat schuiven. De armsteunen kunnen gekanteld worden zodat u nog makkelijker werkt. De platen worden omhoog gehesen door middel van een draailier met veiligheidskabels. De Gyproclift staat op zwenkwielen zodat ze zeer makkelijk te hanteren en te verplaatsen is. Afhankelijk van het model, heeft de lift 3 of 4 benen. U merkt het: dit toestel doet gewoon alle handelingen die u anders zelf zou moeten doen. Bij het gebruik van een platenlift heeft u uw handen vrij om het uiteindelijke werk, namelijk het monteren van de platen, degelijk te kunnen uitvoeren.

 

Levpano gipsplatenlift

  • Een platenlift verlicht het werk tijdens het aanbrengen van gipskartonplaten.
  • Het omhoog brengen van de platen gebeurt manueel met de lier.
  • Maximale plafondhoogte tot 4,5 m.

 

Diverse modellen platenliften

Bekijk goed de technische specificaties van elk model. Wanneer u een keuze maakt, let dan bijvoorbeeld op de maximale werkhoogte, de maximale belasting en de maximale plaatbreedte. Ook andere criteria bepalen uw keuze. Denk bijvoorbeeld aan het gemak van monteren en demonteren. Of denk aan de breedte wanneer de Gyproclift is opgeplooid. Dit is belangrijk om te weten door welke deuren u zonder problemen met platenliften kunt komen. Ook de afmeting van de basis is belangrijk. Dit bepaalt op welke minimum oppervlakte u zult kunnen werken. Zo zijn er nog een aantal factoren die uw keuze zullen bepalen. Vraag ons gerust raad!

 

Ideale platenliften voor de afbouw

De platenliften zijn een onmisbaar hulpmiddel voor het plaatsen van plaatmaterialen. De paneellift maakt het eenvoudiger en veiliger om platen op hoge wanden of plafonds te monteren. De platenheffer heeft een onderstel met 3 of 4 benen voorzien van zwenkwielen, zodat hij gemakkelijk verplaatst kan worden.

Aan de bovenzijde van de plafondplatenlift dienen de metalen draagarmen als oplegvlak. Antislip rubbers zorgen ervoor dat het paneel niet verschuift. De draagarmen kan men makkelijk aanpassen aan de afmetingen van het plaatmateriaal. Bij alle modellen kan de armsteun gekanteld worden: deze kantelfunctie maakt het eenvoudiger om zware platen aan te brengen. Als de plaat op de lift ligt, hoeft u alleen maar aan de slinger te draaien om hem omhoog te brengen. De lier is gepatenteerd en voorzien van 2 staalkabels: 1 werkkabel en 1 veiligheidskabel.

Veilig en bedrijfszeker! Voor een goed zicht op het werk is de lier niet op de mast zelf, maar op een afstand gemonteerd, aan het inklapbare frame.

Na gebruik kan de plaatlift gemakkelijk en snel ingeklapt worden.

 

Maak het uzelf nog makkelijker

Als u op zoek bent naar een platenlift, ga dan zeker ook eens op zoek naar een platenkar. Het is een eenvoudig middel om u het werk nog makkelijker en aangenamer te maken. Het laat u toe om op een ergonomisch verantwoorde manier zware lasten te vervoeren. En de kans dat platen breken of scheuren, is miniem dankzij deze platenkar.

 

Professionele gyproclift kopen

Maak een keuze uit ons ruim assortiment professionele platenliften. De gipsplatenliften zijn direct uit voorraad leverbaar. Ladder-Steiger levert professionele, ergonomische materiaalliften voor de montage van plafonds, schuine daken en wanden. Bij Ladder-Steiger kan u tevens onderdelen en accessoires voor de Levpano gyproc liften kopen.

Heeft u nog vragen over onze producten? Onze klantendienst helpt u graag verder!

+32 (0) 496 532 330 of mail [email protected]

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »