0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Onze dakladders, veilig en efficiënt werken

Werken op een dak is en blijft een gevaarlijke onderneming. Bij Ladder-Steiger doen wij er alles aan om al uw dakwerken veilig en efficiënt te laten verlopen. Wij bieden dakladders aan volgens de Europese veiligheidsnormen en hebben daarbij ook oog voor de praktische kant. Onze dakladders zijn zowel geschikt voor privé als voor professioneel gebruik. Kiest u voor afzonderlijke onderdelen of gaat u voor een volledige set? Wij helpen u graag in uw keuze.

 

Een dakladder volgens moderne normen

Onze dakladders zijn niet alleen in orde qua veiligheid, ze bieden ook extra mogelijkheden. Dit is ook nodig als u uw dakladder regelmatig gebruikt. Om te beginnen zijn al onze dakladders lichtgewichten zodat u ze makkelijk kunt verplaatsen. En denk bijvoorbeeld ook aan hoge zijkanten van de ladder. Daardoor raken de voeten van de dakwerker uw dakpannen of andere dakbedekking niet. Onze ladders hebben aan de onderkant houten profielen. Andere types hebben een rubberen strip onderaan de ladder. De bedoeling hiervan is dat uw dakbedekking niet beschadigd wordt. Dit is alvast een punt waar u zich geen zorgen over hoeft te maken wanneer u op en af de ladder gaat. Zo kunt u zich volledig richten op de werken die u wilt doen.

 

Uw dakladder op maat van uw dakwerken

Hoe beter u uw dakladder kunt aanpassen aan het dak waarop u werkt en het type van werkzaamheden, hoe beter u zult werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ladder inclusief nokhaak of u kiest voor een dakladder set. Bij het laatste stelt u zelf uw ladder samen zodat ze telkens opnieuw perfect op maat is voor de werken die u wilt uitvoeren. Wij hebben ladders van 2 m en van 3 m. Deze afzonderlijke ladders kunt u aan elkaar koppelen door middel van standaard koppelstukken. Zo krijgt u altijd de gewenste afstand die u graag overbrugt. Door middel van een nokhaak bevestigt u de ladder aan de bovenkant van het dak. De wielen aan de nokhaak zorgen ervoor dat u uw ladder bij het monteren of afbreken zeer makkelijk over het dak kunt laten rollen. Het werkt zeer makkelijk en ook hiermee vermijdt u beschadigingen aan het dak. U kunt de ladder op twee verschillende afstanden aan de nokhaak bevestigen. Daardoor wordt uw ladder nog beter ingesteld op de lengte die u precies nodig heeft.

 

Uw dakladder bestellen bij Ladder-Steiger

Bestel uw ladder gewoon online bij Ladder-Steiger. U stuurt uw bestelling door en uw ladder wordt zeer snel geleverd zodat u ook snel aan de slag kunt gaan. Als u nog vragen heeft of twijfels over welke dakladder u precies zou kiezen, vraag het ons gerust. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via mail of via telefoon. En u kunt ook uw vragen stellen door ons een bericht te sturen via het invulformulier. 'De juiste dakladder voor de juiste werken' is ons motto. Wij helpen u graag bij uw keuze!

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »