0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Schoren steiger

Schoren steigers zijn balken of stangen die horizontaal en diagonaal tussen de verticale staanders van een rolsteiger worden geplaatst om stabiliteit en vastheid te bieden. Ze verminderen het risico op wiebelen, kantelen of instorten van de steiger, waardoor een veilige werkomgeving op hoogte wordt gegarandeerd. Het correct plaatsen en bevestigen van de schoren volgens de fabrikant instructies is essentieel voor optimale veiligheid.

De voordelen van een steiger schoren

Het gebruik van een schoren steiger biedt verschillende voordelen, waaronder extra stabiliteit en stijfheid van de steiger, wat resulteert in een veilige werkomgeving op hoogte. Door horizontale en diagonale schoren op de juiste wijze te plaatsen, minimaliseert u het wiebelen, kantelen en instorten van de steiger. Bovendien dragen schoren bij aan de verbeterde draagkracht van de steiger, gelijkmatige gewichtsverdeling over de staanders en voorkoming van overbelasting. Ze zijn gemakkelijk te monteren en stevig te bevestigen aan de verticale staanders met het juiste vergrendelingssysteem, wat zorgt voor efficiënte opbouw en tijdsbesparing bij de installatie. Schoren zijn flexibel aan te passen aan de hoogte van de rolsteiger, waardoor deze geschikt is voor diverse werkhoogtes en -omstandigheden. Ze zijn ook compatibel met verschillende modellen en merken rolsteigers, waardoor ze bruikbaar zijn bij zowel bestaande als gehuurde steigers. Door het gebruik van een steiger schoren creëert men een stevige en betrouwbare werkomgeving op hoogte, van essentieel belang voor bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

De unieke eigenschappen van een schoren steiger!

Deze schoren hebben verschillende kenmerken die bijdragen aan hun functionaliteit.
Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of staal, wat zorgt voor duurzaamheid en weerbestendigheid. De schoren zijn eenvoudig te monteren en aan te passen aan verschillende hoogtes en breedtes van de rolsteiger. Ze bieden uitstekende zijdelingse ondersteuning, waardoor de steiger stevig blijft staan tijdens gebruik. Daarnaast zijn schoren steigers vaak voorzien van vergrendelmechanismen om extra stabiliteit te bieden. Deze eigenschappen maken de schoren onmisbaar voor een veilige en betrouwbare rolsteigerconstructie.

Koop een schoren steiger bij Ladder Steiger

Bent u nog op zoek naar een steiger schoren die zorgt voor stabiliteit van uw rolsteiger? Dan bent u bij Ladder Steiger aan het juiste adres. Wij hebben schoren voor steigers in diverse lengtes. Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment voor het steigermateriaal waar u nood aan hebt. Naast een schoren steiger kunt u bij ons ook andere zaken zoals platformen, steigerwielen, opbouwframes, dakrandbeveiliging en nog veel meer terugvinden. Wij helpen u graag verder als u hier vragen over heeft.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »