0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Rolsteiger voor alle toepassingen

Ladder-Steiger.be heeft een zeer uitgebreid gamma aan aluminium rolsteigers. Een rolsteiger kopen voor professioneel gebruik of voor doe-het-zelf en particulier gebruik? Bij ladder-steiger.be bent u aan het juiste adres! Wij verkopen rolsteigers voor ieders budget.

Onze aluminium rolstellingen zijn uitermate geschikt voor schilderwerken, onderhoudswerken, renovatie en installatiewerken. Afhankelijk van de toepassing kan u kiezen uit diverse type rolsteigers: rolsteiger van standaard smal75 cm, rolsteiger van standaard breed 90 cm en rolsteiger standaard breed 135 cm zijn geschikt voor professioneel gebruik.

De rolsteigers met voorloopleuning zijn conform de nieuwe norm voor de Nederlandse markt (januari 2018). De voorloopleuningen zijn ook los verkrijgbaar zodat u makkelijk uw huidige rolsteiger kan aanpassen.

Voor semi-professioneel en sporadisch gebruik bieden wij de Basic-line rolsteiger aan. De Eco-line rolsteiger en de Altrex RS Tower 34 rolsteiger zijn geschikt voor de doe-het-zelver en als hobbysteiger. 

Werkt u maar alleen? Dan is de ASC XS Tower of de Altrex MiTOWER misschien de juiste rolsteiger voor u. Deze rolsteiger kan u makkelijk alleen opbouwen.

 

Degelijke rolsteigers aan betaalbare prijzen!

Een rolsteiger wordt opgebouwd volgens een modulair systeem waardoor u de rolsteiger eenvoudig in de hoogte kan opbouwen. Een aluminium stelling is bovendien gemakkelijk te monteren en demonteren. Diverse werkhoogtes en platformlengtes zijn mogelijk.

De rolsteigers worden van hoogwaardig lichtgewicht aluminium gemaakt. De horizontale sporten van de opbouwframes zijn voorzien van een antislipprofiel. De platforms zijn om de 28 cm verplaatsbaar. U heeft de keuze tussen een lichtgewicht, fiberdeck platform of een platform met antislip betonplex. De wielen zijn dubbel geremd en naargelang het model in hoogte verstelbaar of vast. 

Onze aluminium rolsteigers worden voornamelijk gebruikt bij het uitvoeren van lichte werkzaamheden zoals schilderwerk of het aanbrengen van verlichting of technieken. Wij leveren rolsteigers aan bedrijven, maar ook voor particulieren zijn onze rolsteigers erg geschikt. 

Ladder-steiger.be levert rolsteigers en kamersteigers van hoge kwaliteit met een lange levensduur.

 

Ons assortiment aluminium rolstellingen:

Bij ladder-steiger.be vindt u een ruime keuze aan rolsteigers tegen concurrentiële prijzen:

 

Verschil werkhoogte en platformhoogte? 

Platformhoogte is de maximum hoogte waarop u het platform kan plaatsen. 
Onder werkhoogte wordt verstaan de hoogte waarop u kunt werken als u op het platform staat. 
De formule die hiervoor gebruikt wordt is platformhoogte + 2,00 meter = werkhoogte.
Dit is een indicatie en kan iets afwijken in de praktijk, afhankelijk van uw eigen lengte. Een gemiddeld persoon heeft een lichaamslengte van 1,75 m en kan gemakkelijk tot 2,00 m reiken.

 

Rolsteiger kopen? 

Maak een keuze uit ons ruim assortiment aluminium rolsteigers. Onze rolsteigers zijn direct uit voorraad leverbaar. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft of indien u de samenstelling van de rolstelling zelf wil bepalen. Alle mogelijke opstellingen zijn leverbaar!

Neem vrijblijvend contact op +32 496 532 330 of via mail [email protected]

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »