0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Steigers uit glasvezel

Wanneer er aan elektrische installaties moet worden gewerkt, zijn klassieke aluminium rolsteigers niet langer geschikt vanwege hun geleidende eigenschappen. De oplossing is het gebruik van kunststof steigers. Deze zijn gemaakt van zuiver plastic en zijn dus niet elektrisch geleidend. Carbon steigers vormen de basis om een breed scala aan werkzaamheden aan elektrische systemen eenvoudig, veilig en flexibel uit te kunnen voeren. De redenen hiervoor liggen voor de hand: de carbon steiger is eenvoudig te monteren en voldoet aan alle professionele eisen.

 

Veilig werken aan elektrische installaties

Kunststof steigers bieden veilige toegang tot gevoelige werkgebieden, zoals bijvoorbeeld werken in de onmiddellijke nabijheid van hoogspanningsleidingen of gevaarlijke stoffen met een hoog explosierisico. Dit geldt ook voor werken in steriele omgevingen, zoals in de voedingsindustrie, aangezien de carbonsteigers gemakkelijk te reinigen zijn.

 

Voordelen gebruik van een Carbon rolsteiger

De frames zijn gemaakt van een extreem robuust en resistent materiaal. Hierdoor zijn ze onder andere bestand tegen elektrolytische corrosie veroorzaakt door zout water of schade veroorzaakt door zuren. De voordelen op een rij:

  • Kunststof steigers zijn niet-geleidend
  • Kunststof oxideert niet
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Rolsteigers uit carbon zijn niet corrosief
  • Licht van gewicht, gemakkelijk en handig te vervoeren

Ondanks hun licht gewicht is één ding echter van het grootste belang: het werkplatform is absoluut stabiel en de hoogte van de carbon steiger kan naar wens aangepast worden.

 

Kunststof rolsteiger kopen? 

Maak een keuze uit ons ruim assortiment kunststof rolsteigers. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft. Contacteer onze klantendienst +32 (0) 496 532 330 of via mail [email protected]

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »