0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Kamersteiger van Ladder-Steiger

Zijn de plafonds in uw woning of bedrijfsruimte aan een opfrisbeurt toe? Een vervelende klus als u geen ladder of kamersteiger heeft. Bij ladder-steiger.be vindt u een ruim assortiment aan kamersteigers en vouwsteigers. Bij ons kan u een kamersteiger kopen voor professioneel gebruik, maar we hebben ook een ruime keuze vouwsteigers voor doe-het-zelf en particulier gebruik aan concurrentiële prijzen!

De kamersteigers zijn steeds gemaakt uit lichtgewicht aluminium en eenvoudig in gebruik. Onze inklapbare kamersteigers zijn ook gemakkelijk te monteren, demonteren, vervoeren en compact op te bergen. Kortom, een vouwsteiger kopen is de ideale oplossing voor al uw klusjes!

Een kamersteiger kan op verschillende manieren ingezet worden en is zeer geschikt voor kleine ruimtes, waaronder kamers en steegjes. Het vouwframe is uit één geheel opgebouwd en daardoor kunt u de vouwsteiger makkelijk alleen opbouwen en verplaatsen.

De voordelen van een kamersteigers op een rijtje:

Wij sommen graag de voordelen van een kamersteiger even voor u op:

  • De kamersteiger past door een deur zonder demontage!
  • Vouwsteiger zijn eenvoudig in gebruik.
  • Ze zijn opvouwbaar en compact op te bergen.
  • Het platform is op diverse werkniveaus instelbaar, om de 28 cm verplaatsbaar.
  • De kamersteigers kunnen eenvoudig verhoogd worden d.m.v. extra opbouwframes & schoren.
  • Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium

Kijk gerust eens even rond op onze webshop. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kamersteigers en kamersteiger onderdelen in ons aanbod.

Verschil werkhoogte en platformhoogte?

Platformhoogte is de maximum hoogte waarop u het platform kan plaatsen. Onder werkhoogte wordt verstaan de hoogte waarop u kunt werken als u op het platform staat.

De formule die hiervoor gebruikt wordt is platformhoogte + 2 meter = werkhoogte.

Dit is een indicatie en kan iets afwijken in de praktijk, afhankelijk van uw eigen lengte. Een gemiddeld persoon heeft een lichaamslengte van 1,75 m en kan gemakkelijk tot 2,00 m reiken.

Heeft u hier verder nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op via het nummer +32 496 532 330 of via mail [email protected].

Kamersteiger bestellen bij Ladder-Steiger.be

Bent u geïnteresseerd in een kamersteiger van Ladder-Steiger.be? Bekijk ons assortiment aan kamersteigers op onze website en bestel ze eenvoudig. Onze kamersteigers zijn steeds direct uit voorraad ook leverbaar. Heeft u nog vragen over ons aanbod aan kamersteigers? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via bovenstaande gegevens. Wij helpen u graag verder!

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »