0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Gevelstelling kopen

Werken aan een gevel, zoals bijvoorbeeld schilderwerken, voegen of pleisterwerken zijn werken die een steiger vereisen. Volgens de wetgeving mogen dergelijke werken niet meer vanop een ladder uitgevoerd worden. Ladders mogen enkel nog gebruikt worden om zich verticaal te verplaatsen, niet om werken op uit te voeren. Maar welke gevelstelling kiest u dan voor dergelijke werken? Ladder-Steiger biedt verschillende types aan, zowel voor professionals, semi-professionals als voor particulieren. Ontdek ze op onze website en koop je gevelstelling hier!

 

Diverse soorten gevelsteigers

Voor elk type van werkzaamheden bestaat er de geschikte gevelstelling. Als u uw keuze maakt, dan begint u uiteraard met de werkhoogte. U kunt dit berekenen door het hoogste punt te nemen waar u moet werken, en hier 2.00 m af te trekken. Dit wordt de hoogte van het hoogste werkplatform. En u kiest de lengte en de breedte van de gevelstellingen. U krijgt al een selectie van gevelsteigers, maar er is meer!

 

Extra veiligheid van de gevelstelling

Gevelstellingen moeten voldoen aan de wetgeving op veiligheid en gezondheid. Zo moeten steigers van de nodige leuningen voorzien zijn. Als u een steiger zoekt voor een ondergrond die niet effen is, moeten de poten van stabilisatoren kunnen voorzien worden. De werkplatformen moeten doorloopgaten hebben waar u doorheen kunt naar boven klimmen. Zo moet u niet buitenom aan de steiger hangen om naar boven te klimmen. Uiteraard zijn alle steigers wettelijk gekeurd en conform aan de veiligheidsnormen.

 

De opbouw van uw gevelsteiger

Gevelsteigers zijn zo ontworpen dat ze makkelijk op te bouwen en terug af te breken zijn. Het aantal onderdelen is zo beperkt mogelijk gehouden en passen perfect in elkaar. Een snelle opbouw en afbraak is zeer belangrijk voor het verloop van de werkzaamheden. U wil klanten niet te lang in een toestand met een steiger rond de woning laten zitten. En het aantal werkuren dat u spendeert aan de opbouw en afbraak van een gevelstelling wil u graag tot een minimum beperken. Ook in steden is het belangrijk dat gevelsteigers exact het aantal dagen blijven staan dat strikt nodig is.

 

Het verschil tussen gevelsteigers en rolsteigers

Gevelsteigers hebben geen wielen, zoals rolsteigers. Gevelstellingen kunnen aan elkaar gebouwd worden en helemaal rondom een gebouw heen opgesteld worden. Het voordeel van deze manier van werken is dat de gebruiker niet elke keer op en af de steiger moet klimmen om de steiger te verplaatsen. Op die manier kunnen er snel grote oppervlaktes afgewerkt worden.

 

Vraag raad aan onze professionals om een gevelstelling te kopen

Als u van plan bent een gevelstelling te kopen, vraag ons dan gerust raad. Wij kunnen u precies zeggen welke steiger u best aankoop voor welke werken. Wij raden aan om de steiger groot genoeg te kopen. Misschien heeft u nu slechts een klein werkje te doen. Maar later heeft u misschien een ander type nodig. Contacteer ons gerust en wij adviseren u. Wij zijn te bereiken via telefoon op het nummer +32 496 532 330 of via mail [email protected]. Wij helpen u bij uw keuze. Samen zorgen wij voor een veilige omgeving waarin u efficiënt werkt.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »