0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Steigerwielen

Kamersteiger wielen zijn wielen die speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt met een kamersteiger. Een kamersteiger is een verplaatsbare steiger die vaak wordt gebruikt voor binnentoepassingen zoals schilderen, decoreren of het uitvoeren van licht onderhoudswerk. 

Voordelen van een steigerwiel

Rolsteigerwielen kunnen handig zijn voor verschillende situaties. We sommen enkele voordelen op verbonden aan het gebruik van steigerwielen:

  • Mobiel en flexibel: Steigerwielen maken het gemakkelijk om een steiger te verplaatsen van de ene locatie naar de andere, waardoor het werkproces efficiënter wordt en de productiviteit wordt verhoogd.
  • Tijdbesparend: Het gebruik van steigerwielen kan veel tijd besparen omdat het niet nodig is om de steiger steeds opnieuw te demonteren en opnieuw op te bouwen. In plaats daarvan kan de steiger gewoon worden verplaatst naar de gewenste locatie.
  • Veiligheid: Goed ontworpen steigerwielen kunnen de stabiliteit van de steiger vergroten en het risico op omvallen verminderen. Ze zijn ook vaak voorzien van remmen om te voorkomen dat de steiger ongewenst beweegt.

Eigenschappen

Een rolsteigerwiel is een handig hulpmiddel en het heeft vele eigenschappen. Zo zijn steigerwielen verkrijgbaar in verschillende diameters, van kleine wielen voor lichtere steigers tot grotere wielen voor zwaardere steigers. Ook bestaan de kamersteiger wielen in verschillende materialen. Bijvoorbeeld rubber, kunststof of metaal. Het juiste materiaal hangt vooral af van de toepassing en de omgeving waarin de steigerwielen worden gebruikt. Als volgende zijn er ook wielen van een kamersteiger die geschikt zijn voor verschillende ondergronden. De ene rolsteigerwiel is geschikt voor een harde ondergrond zoals beton en tegels, terwijl andere wielen zijn ontworpen voor oneffen terrein zoals gras en grind. Omdat er veel verschillende varianten van wielen voor een kamersteiger zijn, mag u ons zeker contacteren bij vragen hierover.

Koop een rolsteigerwielen bij Ladder Steiger

Bent u nog op zoek naar een steigerwiel voor werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben kamersteigerwielen met verschillende diameters, verschil in gewicht, maximaal draagvermogen en nog veel meer. Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment voor het steigermateriaal waar u nood aan hebt. Naast wielen voor een kamersteiger kunt u bij ons ook andere zaken zoals rolsteiger opbouwframes, doorwerktenten, dakrandbeveiliging en nog veel meer terugvinden. Wij helpen u graag verder als u hier vragen over heeft. 

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »