0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Kamersteigerwielen

Kamersteiger wielen zijn zwenkwielen die speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt onder een kamersteiger. Een kamersteiger is een verplaatsbare steiger met als basis een vouwframe. Kamersteigers worden gebruikt voor binnentoepassingen zoals schilderen, decoreren of het uitvoeren van licht onderhoudswerk.

 

Eigenschappen van een kamersteigerwiel

  • Voor gebruik onder de meest bekende merken kamersteigers, plooisteigers en vouwsteigers.
  • Kamersteiger wielen zijn rubberen zwenkwielen met een diameter van 100, 125 of 150 mm.
  • Zwenkwielen zijn dubbel geremd, waarbij de rol- en zwenkrichting wordt geblokkeerd. 
  • Wielen voor een kamersteiger zijn niet in hoogte verstelbaar, een kamersteiger wordt meestal op een vlakke ondergrond, binnen in huis gebruikt.
  • Maximale belasting per wiel: 180 kg

 

Rolsteigerwielen

Rolsteiger wielen zijn zwenkwielen die speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt onder een rolsteiger. Een rolsteiger is een verplaatsbare steiger opgebouwd met opbouwframes, schoren en platforms. Rolsteigers worden gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen zoals schilderen, timmerwerken of het uitvoeren van onderhoudswerken. Rolsteigerwielen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor u de rolsteiger kan plaatsen op éénder welke ondergrond.

 

Voordelen van een steigerwiel

Rolsteigerwielen kunnen handig zijn voor verschillende situaties. We sommen enkele voordelen op verbonden aan het gebruik van steigerwielen:

  • Mobiel en flexibel: Steigerwielen maken het gemakkelijk om een steiger te verplaatsen van de ene locatie naar de andere, waardoor het werkproces efficiënter wordt en de productiviteit wordt verhoogd.
  • Tijdbesparend: Het gebruik van steigerwielen kan veel tijd besparen omdat het niet nodig is om de steiger steeds opnieuw te demonteren en opnieuw op te bouwen. In plaats daarvan kan de steiger gewoon worden verplaatst naar de gewenste locatie.
  • Veiligheid: Goed ontworpen steigerwielen kunnen de stabiliteit van de steiger vergroten en het risico op omvallen verminderen. Rolsteigerwielen zijn in hoogte regelbaar en zijn ook voorzien van remmen om te voorkomen dat de steiger ongewenst beweegt.

 

Eigenschappen rolsteiger wielen

Een rolsteigerwiel is een handig hulpmiddel bij het gebruik van een steiger en het heeft vele eigenschappen. Zo zijn steigerwielen verkrijgbaar in verschillende diameters, van kleine wielen voor lichtere steigers tot grotere wielen voor zwaardere steigers. Ook bestaan de rolstelling wielen in verschillende materialen. Bijvoorbeeld rubber, kunststof of nylon. Het juiste materiaal hangt vooral af van de toepassing en de omgeving waarin de rolsteiger wordt gebruikt. Het ene rolsteigerwiel is geschikt voor een harde ondergrond zoals beton en tegels, terwijl andere steiger wielen zijn ontworpen voor oneffen terrein zoals gras en grind. Omdat er veel verschillende varianten van stellingwielen zijn, mag u ons zeker contacteren bij vragen hierover.

 

Koop rolsteigerwielen bij Ladder Steiger

Bent u op zoek naar steigerwielen voor werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben rol- en kamersteigerwielen met verschillende diameters, verschil in draagvermogen en nog veel meer. Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment voor de steigeronderdelen waar u nood aan hebt. Naast wielen voor een rolsteiger kunt u bij ons ook andere steigermaterialen zoals rolsteiger opbouwframes, doorwerktenten, dakrandbeveiliging en nog veel meer terugvinden. Wij helpen u graag verder als u hier vragen over heeft +32 (0) 496 532 330 of stuur een mail naar [email protected]

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »