0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

ASC rolsteiger onderdelen van Ladder Steiger

Ons uitgebreid assortiment aan asc rolsteiger onderdelen

Welk onderdeel u ook zoekt voor uw rolsteiger; rolsteiger schoren, rolsteiger stabilisatoren of ASC rolsteiger onderdelen; bij Ladder Steiger vindt u het ongetwijfeld. Onze collectie aan accessoires reikt dan ook zeer ver:

  • Borgpennen: hiermee koppelt u verschillende opbouwframes, en kan u ze vergrendelen voor extra stabiliteit.
  • Voetspindels: dit onderdeel egaliseert oneffen ondergronden.
  • Kantplanksets: de opstaande rand zorgt ervoor dat werkmaterialen niet naar beneden vallen.
  • Muuranker: met deze steigerborging zet u uw steiger veilig vast tegen de muur.
  • Doorbouwpennen of kraagbuizen: met deze buizen kan u uw steiger verhogen.
  • Uitwijkconsoles: om de lengte van uw platform uit te breiden. Ideaal voor de werken aan een dakkapel.
  • Steigerdoeken: met een steigernet garandeert u een optimale veiligheid. Het zorgt er namelijk voor dat kleine materialen of reststoffen zoals steentjes of zand niet naar beneden vallen, maar worden opgevangen in het doek. Bovendien reduceert het doek ook de windkracht, de regen en hagel. Een steigerdoek is dus een ideale oplossing wanneer u uw hoogtewerken moet uitvoeren in de regen.
  • Gereedschapsbakken: niets is zo gemakkelijk als een gereedschapsbak om uw materialen in te steken. Zo hoeft u niet telkens op en af je steiger, maar neemt u uw gereedschap gewoon mee op hoogte.
  • Steigertrappen met bijhorende leuning: met een trap aan uw rolsteiger kan u op een verantwoorde manier de steiger betreden. Met een leuning wordt uw veiligheid extra bevorderd. Zo kan u zonder problemen met uw materialen omhoog klimmen.
  • Voorloopleuningen

Kijk dus zeker eens in ons assortiment Altrex en ASC rolsteiger onderdelen. Zowel stalen, houten als aluminium steiger onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar. Bij Ladder Steiger gaan we uitsluitend voor kwaliteitsmaterialen, en dat aan een eerlijke en betaalbare prijs.

Ladder Steiger als ideale verdeler voor uw ASC rolsteiger onderdelen

Staan er hoogtewerken op de planning? Voorzie dan de juiste onderdelen, om een optimale veiligheid te waarborgen. Bij Ladder Steiger vindt u verschillende accessoires voor uw steiger. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel dan snel en gemakkelijk via een paar klikken uw onderdelen online. Binnen de drie werkdagen worden deze gratis geleverd in heel België en Nederland. Zo hoeft u de werkzaamheden niet langer uit te stellen. Heeft u nog vragen over een bepaald onderdeel, of weet u niet wat de geschikte accessoires zijn voor uw ladder of steiger? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies, zodat u de juiste onderdelen bestelt. Klanttevredenheid staat bij Ladder Steiger voorop, en dat is wellicht onze beste reclame!

 

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »