Webwinkelkeur
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Verzenden:

Ladder-Steiger verzend de bestelde artikelen normaliter binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van betaling.
Alle artikelen worden gratis verzonden binnen Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) en België.
Voor alle andere landen gelieve contact op te nemen met onze klantenservice.

Afhalen: 

U kan het product ook zelf gratis afhalen bij onze magazijnen te Maaseik (BE), Halen (BE), Etten-Leur (NL), Drachten (NL) of Veghel (NL). 

Afhalen kan enkel na ontvangst van betaling, u heeft een afhaalbon nodig.


Retourneren:

U heeft het (herroepings)recht om bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren aan ons. U moet ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.
Na ontvangst van de geretourneerde artikelen zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u crediteren. De verzendkosten van retournering zijn voor rekening van de koper.

Retourneren na 14 dagen na ontvangst van uw bestelling is alleen mogelijk indien het artikel binnen de garantietermijn een fabricagefout bevat. Na beoordeling van het geretourneerde artikel zullen wij het volledige aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten van het retourneren) aan u crediteren of een vervangend artikel aan u verzenden.

Herroepingsrecht:

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in ontvangst heeft genomen.

  1. voor verkoopsovereenkomsten, “waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is", het artikel fysiek in bezit krijgt.
  2. Voor verkoopsovereenkomsten waarbij de consument in dezelfde bestelling meerdere goederen heeft besteld die afzonderlijk worden geleverd: “waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is", het laatste artikel fysiek in bezit krijgt.
  3. voor verkoopsovereenkomsten betreffende de levering van een artikel bestaande uit verschillende zendingen of onderdelen: “waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is", de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u onze klantenservice op de hoogte brengen. Dit kan schriftelijk of per post met een ondubbelzinnige verklaring of met ons herroepings formulier. U kunt hiervoor gebruik maken van het formulier voor herroeping dat u op onze website kan terugvinden.

Binnen uiterlijk 14 dagen na het versturen van het herroepings formulier dient u de producten aan ons terug te sturen.


Terugbetaling:

a. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen terug die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief eventuele leveringskosten en exclusief de kosten voor het retour zenden. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft ingestemd.

 b. U dient de goederen, niet langer dan 14 dagen na de dag waarop u het herroepings formilier aan ons heeft bezorgd, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Wij verzoeken u het product, zover als mogelijk, in de originele verpakking terug te zenden.

 c. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de koper.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »