0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Een rolsteiger breed 135 cm met voorloopleuning; een rolsteiger met extra steun.

Een rolsteiger breed met voorloopleuning is een specifiek type rolsteiger dat een bredere werkruimte biedt dan standaard rolsteigers. De breedte van 135 cm verwijst naar de afmeting van het platform, waardoor er meer ruimte beschikbaar is om te werken. Daarnaast is deze rolsteiger uitgerust met een voorloopleuning. Een voorloopleuning is een extra veiligheidsvoorziening die aan de voorzijde van het platform is bevestigd. Het dient als een extra barrière om te voorkomen dat mensen per ongeluk van de steiger vallen. De voorloopleuning biedt een extra laag veiligheid, vooral bij hogere werkhoogtes. Een voorloopleuning steiger is ideaal voor taken waarbij een ruim werkoppervlak nodig is, zoals schilderen, reparaties, installatie van gevelbekleding, en andere bouw- en onderhoudswerkzaamheden op hoogte. Het biedt een veilige en stabiele werkplek, met extra bescherming door de voorloopleuning om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen.

5 voordelen van een rolsteiger met voorleuning

Een voorloopleuning steiger biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele rolsteiger zonder voorloopleuning.

Verhoogde veiligheid

Een voorloopleuning steiger verbetert de veiligheid voor de gebruikers. De voorloopleuning dient als extra bescherming aan de voorzijde van de steiger en voorkomt dat gebruikers per ongeluk van de steiger af vallen. Het biedt een extra barrière en voorkomt zo ongelukken en verwondingen.

Efficiëntie

De voorloopleuning zorgt voor veiligheid, maar maakt het ook mogelijk om gemakkelijk langs de gehele lengte van de steiger te lopen, zonder dat u continu hoeft vast te houden aan de hoofdleuning. Dit verbetert de efficiëntie van het werken op hoogte, omdat u sneller en gemakkelijker toegang hebt tot verschillende werkplekken op de steiger.

Tijdsbesparing

Doordat u gemakkelijk over de volledige lengte van de steiger kunt bewegen zonder de noodzaak om steeds opnieuw uw positie aan te passen, bespaart u tijd. Het opzetten en verplaatsen van de steiger kan daardoor sneller worden uitgevoerd, wat resulteert in een hogere productiviteit.

Stabiliteit

Een voorloopleuning steiger biedt extra stabiliteit. De voorloopleuning fungeert als een extra ondersteuningspunt en versterkt de algehele constructie van de steiger. Dit helpt om wiebelen en trillingen te verminderen, waardoor de steiger stabieler wordt en een veiligere werkomgeving biedt.

Koop een doe het zelf steiger bij Ladder Steiger

Helemaal overtuigd om een voorloopleuning steiger te kopen? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment. U vindt hier een voorloopleuning steigers in verschillende hoogtes. Ook bij ons vindt u nog andere zaken zoals een rolsteiger smal 75 cm met voorloopleuning, 1-persoons rolsteiger en basic-line rolsteiger. Wij helpen u graag verder bij vragen.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »