0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wij geven een EXTRA KORTING indien u de loopbruggen zelf ophaalt of indien u meerdere loopbruggen gelijktijdig wil kopen. Neem contact op met onze klantendienst +32 (0) 496 532 330 of [email protected]

Vergroot uw werkoppervlak met loopbruggen van Ladder Steiger

Grote werkzaamheden en verbouwingen rondom uw woning of ander gebouw vragen meestal om een groot werkoppervlak, zeker wanneer deze werken op een hoogte worden uitgevoerd. Om de afstand tussen verschillende steigers te overbruggen, worden loopbruggen gebruikt. Met een loopbrug voor uw rolsteiger wordt uw werkoppervlakte aanzienlijk vergroot, en kan u zich gemakkelijk verplaatsen op een hoogte. Er wordt een werkvloer gecreëerd op de gewenste hoogte, waardoor u niet constant op en af de steiger moet kruipen. Een werkbrug optimaliseert met andere woorden uw veiligheid aanzienlijk, en komt bovendien uw werkgemak ten goede.

Maak uw rolsteiger loopbrug compleet

Veiligheid in de bouwwereld is een absolute must, en bij Ladder Steiger dragen we dat aspect dan ook hoog in het vaandel. Daarom bieden wij heel wat accessoires aan waarmee u uw loopbrug kan aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan steigerhaken. Deze haken worden aan de steiger bevestigd. Hier kan u dan uw harnas aan vastmaken, wat de kans op vallen wegneemt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een leuning aan de stage te bevestigen. Deze kan zowel links als rechts worden bevestigd, naargelang de positie van de steiger en uw voorkeuren. Op die manier betreedt u met een gerust hart uw steiger, en kan u de werken op een hoogte zonder enig risico of gevaar uitvoeren.

Koop de werkbrug die past bij uw wensen

Het assortiment loopbruggen bij Ladder Steiger bevat heel wat variatie. Zo vindt u ongetwijfeld een werkbrug voor uw steiger die aan uw wensen voldoet. Onze rolsteiger loopbruggen bestaan in verschillende lengtes, variërend van 3 tot 8 meter. Daarnaast verschillen onze werkbruggen in hun maximale belastingscapaciteit. Afhankelijk van de uit te voeren werken, is een andere maximale belasting aangeraden. heeft u advies nodig over de juiste werkbrug voor uw situatie? Dan helpen wij u met veel plezier verder. Daarnaast komen wij, op aanvraag, de loopbrug voor u installeren. 

Ladder Steiger als ideale verdeler voor uw loopbruggen

Bent u op zoek naar de ideale werkbrug voor uw steiger? Dan is Ladder Steiger de ideale verdeler. Kwaliteit en service staan bij ons steeds voorop, en dat trekken we door in onze dienstverlening. Bestellen bij Ladder Steiger gaat snel en gemakkelijk, en wij garanderen een even snelle levering aan huis. Zo worden uw werkmaterialen doorgaans binnen drie dagen na betaling bij u thuis geleverd, zodat u niet te lang met uw werken moet wachten. Bovendien is een levering in België en Nederland volledig gratis. Heeft u bijkomende vragen of opmerkingen? Dan staat onze klantenservice u met veel plezier te woord.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »