0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Steigeraanhangers

Door het ruime assortiment aan rolsteigers en accessoires wordt het kopen van een rolsteigers eenvoudig bij Ladder-Steiger.be. Voordat u kan beginnen met het opbouwen van de rolsteiger, is het echter van belang dat de steiger compleet en onbeschadigd op de juiste plek terechtkomt. Ladder-steiger.be heeft hiervoor de perfecte oplossing! Wij hebben een ruim assortiment steigeraanhangers, deze zijn geschikt voor ieder merk rolsteiger.

 

Makkelijk transporteren

Een belangrijke eigenschap van onze aluminium rolsteigers is dat ze overal en voor ieder werk inzetbaar zijn. Dit wordt nu nog eenvoudiger gemaakt door het gebruik van een steigertransporter. Met onze handige aanhangwagens kan u de rolsteiger makkelijk vervoeren en opbergen. De steigeraanhangers zijn beschikbaar in lengte 2,50 m en 3,05 m.
 

Bij Ladder-Steiger.be kan u steigeraanhangers kopen in verschillende uitvoeringen: open steigeraanhangers en afsluitbare steigeraanhangers. De afsluitbare steigeraanhanger is makkelijk af te sluiten met één hangslot, waardoor uw rolsteiger veilig opgeborgen is. Op de open steigeraanhangers worden de steigeronderdelen met enkele spanbanden vastgemaakt. De onderdelen blijven veilig liggen tijdens het vervoer. Bovenop de steigeraanhanger kunnen er ladders getransporteerd worden.

 

Robuuste, stevige steigeraanhanger

Alle steigeraanhangers zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt metaal en zijn licht van gewicht. Met een (standaard) rijbewijs B mag u deze ongeremde steigeraanhanger voorttrekken achter elk type wagen. Het gewicht van de aanhangwagen inclusief rolsteiger is lager dan 750 Kg! Onze steigeraanhangers worden gefabriceerd conform de EUROPESE normen.

Het type rolsteiger en steigeraanhanger is afhankelijk van het werk dat u gaat uitvoeren. Wij weten als geen ander hoe een rolsteiger opbouwen in zijn werk gaat, en kunnen u gegarandeerd helpen bij uw keuze!

 

Steigeraanhanger kopen? 

Bij ladder-steiger.be kan u snel en eenvoudig een steigeraanhanger bestellen. Wij hebben de meeste modellen in voorraad. Op onze webshop vindt u tevens enkele interessante aanbiedingen voor een rolsteiger compleet met steigeraanhanger. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met een medewerker telefonisch +32 496 532 330 of via mail [email protected]

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »