0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Steigeraanhangers

Door het ruime assortiment aan rolsteigers en accessoires wordt het kopen van een rolsteigers heel eenvoudig bij Ladder-Steiger.be. Voordat u kan beginnen met het opbouwen van de rolsteiger, is het echter van belang dat de steiger compleet en onbeschadigd op de juiste plek terechtkomt. Ladder-steiger.be heeft hiervoor natuurlijk de perfecte oplossing! Wij hebben een ruim assortiment steigeraanhangers. Onze steiger aanhangers zijn geschikt voor ieder merk aluminium rolsteiger.

Voordelen van een steiger met aanhanger

Een belangrijke eigenschap van onze aluminium rolsteigers is dat ze overal en voor ieder werk inzetbaar zijn. Dit wordt nu nog eenvoudiger gemaakt door het gebruik van een steigertransporter. Met onze handige aanhangwagens kan u de rolsteiger makkelijk vervoeren en opbergen en verliest u bovendien ook geen tijd meer met het op en afladen van de steiger. Ook heeft u minder kans op beschadigingen tijdens het vervoer van de rolsteiger met de steiger aanhanger en liggen alle onderdelen van de steiger vast op de aanhanger. 

Open of afsluitbare steigeraanhangers

Bij Ladder-Steiger.be kan u steigeraanhangers kopen in verschillende uitvoeringen: open steigeraanhangers en afsluitbare steigeraanhangers. De afsluitbare steiger aanhanger is makkelijk af te sluiten met één hangslot, waardoor uw rolsteiger veilig opgeborgen is. De platformen, schoren, wielen en opbouwframes zitten achter slot en grendel zodat u er zeker van bent dat deze niet gestolen worden. 

Op de open steigeraanhangers worden de steigeronderdelen met enkele spanbanden vastgemaakt. De onderdelen blijven veilig liggen tijdens het vervoer, maar zijn niet afgesloten. Bovendien kunnen er bovenop de steigeraanhanger ladders getransporteerd worden.

Robuuste, stevige steiger aanhanger

Alle steigeraanhangers zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt metaal en zijn licht van gewicht. Met een (standaard) rijbewijs B mag u deze ongeremde steigeraanhanger voorttrekken achter elk type wagen. Het gewicht van de aanhangwagen inclusief rolsteiger is lager dan 750 Kg! Onze steigeraanhangers worden gefabriceerd conform de EUROPESE normen.

Het type rolsteiger en steigeraanhanger is afhankelijk van het werk dat u gaat uitvoeren. Wij weten als geen ander hoe een rolsteiger opbouwen in zijn werk gaat, dus wij kunnen u gegarandeerd helpen bij uw keuze!

Steigeraanhangers kopen? 

Bij ladder-steiger.be kan u snel en eenvoudig een steiger aanhanger bestellen. Wij hebben de meeste modellen direct uit voorraad leverbaar. Op onze webshop vindt u tevens ook enkele interessante aanbiedingen voor een rolsteiger compleet met steigeraanhanger. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een medewerker telefonisch +32 (0) 496 532 330 of via mail [email protected]

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »