0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Kamersteiger onderdelen van Ladder Steiger

Wilt u met een optimaal gemak en een 100% veilig gevoel beginnen aan uw werkzaamheden op  hoogte? Ga dan voor een kwalitatieve steiger. Voor uw werken binnenshuis is een kamersteiger ideaal. Bovendien kan u uw steiger aanvullen met nuttige en geschikte kamersteiger onderdelen. Dankzij de accessoires van Ladder Steiger vervolledigt u uw steiger, zodat u kan genieten van een uitstekend werkcomfort, waarbij uw veiligheid gegarandeerd wordt. Denk hierbij aan opzetstukken voor uw steiger, een platform, stabilisatoren, wieltjes... Kijk gerust rond in het online assortiment, en bestel in enkele klikken de accessoires en Altrex kamersteiger onderdelen die u nodig heeft bij Ladder Steiger.

 

Opzetstukken voor uw kamersteiger

Heeft u werken gepland aan het plafond, hoge ramen of deuren, en is uw kamersteiger niet hoog genoeg? Daar hebben wij bij Ladder Steiger de perfecte oplossing voor. In ons assortiment vindt u een heleboel opzetstukken voor kamersteigers in verschillende afmetingen. Hiermee verhoogt u uw vouwsteiger op een veilige en gemakkelijke manier, zodat u zonder problemen op een aanzienlijke hoogte kan werken. Bij ons vindt u het opzetstuk dat past bij de breedte van uw vouwsteiger. Bovendien voldoen onze opzetstukken allemaal aan de norm NEN-EN 1004, waardoor we een optimale veiligheid kunnen garanderen. Onze ASC kamersteiger onderdelen zijn ze universeel uitwisselbaar met andere merken.

 

Vouwsteiger platforms

Wanneer u op een hoogte werkt, wilt u natuurlijk op de meest comfortabele manier te werk gaan. Daar zijn platformen uiterst geschikt voor. Ze dienen als werkvloer, zodat u op een gemakkelijke manier op de steiger kan staan. De kamersteiger platformen van Ladder Steiger zijn universeel uitwisselbaar met andere merken, en bovendien heeft u de keuze tussen een platform zonder luik of een platform met toegangsluik. Vouwsteiger platformen zijn verkrijgbaar met dekplaat in watervaste betonplex met antislip toplaag (Maximale belasting 250 Kg) of in carbon (25% lichter dan betonplex / Maximale belasting 350 Kg). Hierdoor vindt u ongetwijfeld het geschikte platform voor uw steiger.

 

Wielen voor uw vouwsteiger

Hebben de wielen van uw vouwsteiger hun beste tijd gekend? Wacht dan niet te lang om ze te vervangen. Een goed functionerend wieltje is namelijk cruciaal voor uw veiligheid, en dienen als basis voor uw kamersteiger. Onze dubbel geremde kamersteiger wielen zijn universeel inzetbaar op eender welke kamersteiger.

 

Ladder Steiger: de ideale keuze voor uw Euroscaffold kamersteiger onderdelen

Wanneer u werkzaamheden op een hoogte heeft gepland, kan u maar best de juiste ladders, steigers en accessoires voorzien. Een optimale veiligheid en een comfortabele werking zijn namelijk een must. Bij Ladder Steiger gaan we enkel voor de beste materialen, om u zo een maximale kwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien dragen wij klantenservice en tevredenheid hoog in het vaandel. Wanneer u een bestelling plaatst, mag u deze binnen de 3 werkdagen bij u thuis verwachten. U hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen, want wij leveren uw bestelling gratis in heel België en Nederland. Heeft u vragen over een bepaalde ladder, merk, accessoire of onze Altrex kamersteiger onderdelen? Dan staan onze medewerkers van de klantenservice met veel plezier voor u klaar. Zo bent u zeker dat u een product bestelt dat voldoet aan uw behoeften.

Lees meer

Filters

Prijs
Min: €0
Max: €450
Platformlengte
  • 190 cm
Steigerbreedte
  • 75 cm
  • 90 cm
  • 135 cm
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »