0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Dakrandbeveiliging als ideale valbeveiliging

Werken op een hoogte vraagt om een optimale veiligheid. Een van de meest effectieve en collectieve oplossingen is een (RSS) dakrandbeveiliging. Deze beveiliging voorkomt valgevaar, zelfs voor arbeiders die geen ervaring hebben met werken op een hoogte. De valbeveiliging van Ladder Steiger is beschikbaar in complete sets, die u tevens ook zelf kunt samenstellen. Zo bieden wij de ideale dakrandbeveiliging aan, om een optimale veiligheid te kunnen garanderen bij uw werken aan het dak.

 

Dakrandbeveiliging voor platte en hellende daken

Er bestaat een onderscheid tussen werken aan platte en hellende daken. Beiden hebben een aangepast type dakrandbeveiliging nodig. In het assortiment van Ladder Steiger vindt u het allemaal. Heeft u veiligheid systeem nodig voor werken aan uw plat dak? Dan hebben wij de ASC randbeveiliging voor platte daken in ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in eender welke lengte. Verricht u geregeld werken aan hellende daken? Dan is de RSS (Roof Safety Systems) dakrandbeveiliging een juiste keuze. Dit valbeveiliging systeem is geschikt voor zowel hellende als platte daken. Welke variant van dakrandbeveiliging u ook kiest, bij Ladder Steiger voldoen de valbeveiligingssystemen voor platte daken aan de Europese norm NEN-EN 13374 Klasse A. De valbeveiliging voor schuine daken voldoet aan de Europese norm EN 13374 Klasse C. Zo garanderen wij uw veiligheid en de kwaliteit van onze materialen.

 

Lichtgewicht aluminium

Een bijkomend voordeel van onze valbeveiligingen is het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Ze bestaan voornamelijk uit aluminium. Het lichte karakter van dit materiaal maakt dat het hekwerk gemakkelijk is om te dragen, te verplaatsen en te bevestigen aan uw dakrand. Met een staander steunt het valbeveiligingssysteem vervolgens tegen de gevel. U hoeft hierbij niet te vrezen voor schade aan de gevel, en bovendien steunt hij niet op de grond.

 

Optimaal gebruiksgemak aan een sterke prijs

Bij Ladder Steiger vindt u de ideale valbeveiligingssets aan een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Naast kwaliteit geniet u steeds van een optimaal gebruiksgemak. De dakrandbeveiliging uit ons assortiment is namelijk heel snel en eenvoudig te monteren en demonteren. Ook nemen onze hekwerken nauwelijks plaats in beslag tijdens het transport dankzij de inklapbare leuninghouders. Bovendien is de ASC dakrandbeveiliging volledig demonteerbaar zodat deze makkelijk te transporteren is. De valbeveiligingssets voor platte daken zijn te combineren met hoekstukken.

 

Koop uw dakrandbeveiliging bij Ladder Steiger

Veiligheid tijdens uw dakwerken staat voorop, en daar is Ladder Steiger zich zeker van bewust. Daarom mag u steeds zeker zijn van kwalitatieve materialen. Deze kwaliteit trekken we bovendien graag door naar onze service. Heeft u vragen over onze diensten, of wenst u advies over de juiste valbeveiliging? Dan staan onze medewerkers steeds voor u klaar. Bovendien is de levering volledig gratis in heel België en Nederland, en leveren wij uw bestelling na betaling bij u thuis of op de werf.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »